پایگاه اطلاع رسانی دکتر

حسن گودرزی پور

امروز: 24 آذر 1404 برابر با 15 دسامبر 2025

اعلام آمادگی 19 هموطن برای كسب هر كرسی مجلس نهم

در مجموع در همه كشور، 5 هزار و چهارصد و پنج نفر در طول هفته ثبت نام با مراجعه به حوزه های ثبت نام، آمادگی خود را برای حضور در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام كردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت كشور؛ مهندس مصطفی محمد نجار پیش از ظهر روز شنبه دهم دی ماه 90 در جمع خبرنگاران حاضر شد و گزارش جامع ثبت نام انتخابات را اعلام كرد.
براساس این گزارش، استان تهران با هزار و 66 نفر و استان اصفهان با 417 نفر بیشترین ثبت نام و استان های خراسان شمالی و هرمزگان به ترتیب با 37 و 39 نفر كمترین میزان ثبت نام را به خود اختصاص داده اند.
وی افزود: از پنج هزار و 395 نفر ثبت‌نام شده، 428 نفر از بانوان و چهار هزار و 967 نفر از آقایان هستند.
در گزارش وزیر كشور همچنین اعلام شد، 4 هزار و 557 نفر از ثبت نام شدگان دارای مدرك تحصیلی فوق لیسانس و بالاتر هستند.
محمدنجار تصریح كرد:‌ بیشترین فاصله سنی ثبت‌نام شده بین 41 تا 45 هستند كه هزار و 240 نفر می‌باشند و جوان‌ترین ثبت‌نام كننده ما با 30 سال و مسن‌ترین با 74 سال در این دوره شركت كردند.
وزیر كشور همچنین افزود: 260 نفر از ثبت‌نام شده‌ها نماینده فعلی و 197 نفر سابقه نمایندگی دارند كه در مجلس ادوار گذشته حضور داشتند.
نجار همچنین در این نشست خبری 9 دی را گرامی‌داشت و از تمام دست‌اندركاران برگزاری ثبت‌نام‌ها همچنین خبرنگاران و اصحاب جراید تشكر كرد و در ادامه گفت: گزارش‌های واصله حاكی از این است كه محل‌های ثبت‌نام با شور و نشاط كار خود را انجام داده‌اند و حضور ثبت نام‌كنندگان بسیار برای ما ارزشمند بوده است.
وزیر كشور گفت: با توجه به برگزاری انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در استان‌های خراسان رضوی و كردستان 18 نفر ثبت نام كردند.
وی افزود: ‌در استان خراسان رضوی 10 نفر و در استان كردستان 8 نفر برای انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان ثبت نام كردند.
وی در ادامه خاطرنشان كرد:‌ با توجه به حذف تبصره‌ 28 كه طی آن مدرك تحصیلی پایین‌تر از فوق‌لیسانس حذف شد 3522 نفر از داوطلبان لیسانس و پایین‌تر نتوانستند در این دوره داوطلب شوند. با این وجود مشاركت بالا و چشمگیری شاهد بودیم چنانچه در مدارك تحصیلی دكترا و فوق لیسانس شاهد افزایش 16 درصدی بوده‌ایم.
نجار افزود: ‌در مورد اقلیت‌های دینی نیز، به ازای هر كرسی سه نفر از اقلیت‌های دینی ثبت نام كردند.
نجار در پایان نیز خاطرنشان كرد: پرونده‌های داوطلبان نامزدی انتخابات مجلس شورای اسلامی برای استعلام به مراجع چهارگانه فرستاده شده و زمانی كه جواب این استعلام‌ها دریافت شود، هیئت‌های اجرایی ده روز فرصت بررسی دارند تا نتایج را به ما اعلام كنند و اگر كسی از داوطلبان نسبت به این نتایج اعتراض داشته باشد، ۴روز فرصت دارد تا اعتراضاتش را به هیئت‌های نظارت اعلام كند.


تاریخ: 1390/10/18
گروه: انتخابات مجلس


 1390 - 1404© حقوق معنوی سایت برای پایگاه اطلاع رسانی حسن گودرزی پور محفوظ است